Hier kunt u ons inschrijf formulier downloaden om alvast in te vullen.

Als u lid wilt worden hebben wij het volgende nodig:

- Ingevuld aanmeldingsformulier indien zelf ingevuld (exemplaren zijn ook op de vereniging te verkrijgen)

- 3 pasfoto's

- ID bewijs

- Verlof indien al in bezit van vuurwapen(s)

- VOG niet ouder dan 3 maanden, voor VOG aanvraag klik hier

- KNSA pas indien al lid van andere vereniging

Aanmeldings formulier voor jeugd (12 t/m 17 jaar)

Aanmeldingsformulier voor senioren (vanaf 18 jaar)